VAHŞET İŞTE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ: KÖPEĞİ TEKMELEYEREK ÖLDÜRDÜ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kişi, sahibiyle birlikte yoldan geçen Akita cinsi köpeği tekmeleyerek ölümüne neden oldu. Olay güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, köpek çevredekilerin müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Köpeğin sahibi suç duyurusunda bulunurken, şüpheli serbest bırakıldı.

KÖPEKLER BİRBİRİNİN ÜSTÜNE KOŞTU

Olay, 7 Temmuz'da Bostanlı Mahallesi Bestekar Sadi Hoşses Sokak üzerindeki bir fırının önünde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk annesi, ev kadını Sibel Gedik, 4 yaşındaki erkek, Amerikan Akita cinsi 'Haki' adlı köpeğini sokağa çıkardı. Köpeğinin tuvalet ihtiyacını giderip, gezdiren Gedik, ardından alışveriş için yakındaki bir fırına gitti. Fırının bahçesindeki, başka bir müşteriye ait bağlı olmayan küçük bir köpek olduğunu fark eden Gedik, içeri girmeyip, dışarda beklemeye başladı. Bu sırada bahçedeki köpek, Gedik'in köpeği Haki'ye doğru koşmaya başladı. Gelen küçük köpeğin sahibi Levent T., Gedik'in köpeğine tekme attı. Levent T., bu sırada ayağının kayması sonucu düştü.

TEKMELEYEREK ÖLDÜRDÜ

Tekrar ayağa kalkan Levent T., bu defa köpeğin karnına da bir tekme attı. Aldığı darbeyle yere yığılan 'Haki' isimli köpek öldü. O anlar fırının güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

SERBEST BIRAKILDI

Köpeğin sahibi Gedik'in şikayeti üzerine Levent T., polis tarafından gözaltına alındı. Öldürülen köpeğin sahibi olan aile, yaşananların ardından karakola giderek suç duyurusunda bulunurken, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şahıs ise serbest bırakıldı.