UFUK ÖZKAN'IN 9 AY ÖMRÜ KALDI

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 3'üncü derece siroza yakalandı. Doktorların 9 ila 12 ay ömür verdiği oyuncunun acilen organ nakli olması gerektiği ve bunun için sıraya girdiği öğrenildi.

UFUK Özkan, “Geniş Aile” dizisinde Cevahir Kirişçi karakterini canlandırarak herkesin aklında yer edindi. Ünlü oyuncu geçen yıl karaciğer yağlanması yüzünden 17 kilo birden zayıfladı. Oyuncu, Medipol Hastanesi’ndeki normal kontrolleri sırasında ise üçüncü derece Siroz olduğunu öğrendi. Doktorlar Özkan’a eğer acilen organ nakli olmazsa 9 ila 12 ay yaşayabileceği bilgisini verdi.

“Geniş Aile”, “Zengin Kız Fakir Fakir Oğlan” ve  “Emret Komutanım” gibi dizilerdeki başarılı performansı ile hafızalara kazınan 48 yaşındaki ünlü oyuncu Ufuk Özkan yaptığı açıklama ile sevenlerini üzdü. Uzun süredir sağlık sorunları geçiren Özkan karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli başvurusu yaptığı ifade edildi.

Sağlığı ile ilgili çıkan haberlere ilişkin yorumlarda bulunan Özkankaraciğeri ile ilgili bir süredir problem yaşadığını ifade ederken organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı uzman doktorlar tarafından durumunun gözlem altında kontrollerinin yapıldığını söyledi. “Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm” diyen ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı;

“EN KISA ZAMANDA KARŞINIZDA OLACAĞIM”

Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah'ın izniyle böle bi niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (ağabeyiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız."

17 KİLO VERMİŞTİ

Ufuk Özkan canlandıracağı rol için sıkı bir diyete başladı ve tamı tamına 17 kilo verdi. Özkan, verdiği fazla kiloların nedeninin ise yanlış bir diyet programı olduğunu kaydetti. Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Hollywod diyetiyle önceleri 5-6 kilo verip amacına ulaştı. Fakat daha sonra vücuduna oldukça zarar veren bu diyet sebebiyle bağışıklık sistemi çöktü.

HOLLYWOOD DİYETİ NEDİR?

Ünlülerin uyguladığı Hollywood diyeti, 1 ayda 12 ile 16 kilo arasında zayıflamayı amaçlamaktadır. Madonna, Catherine Zeta Jones, Carmen Electra ve Sharon Stone gibi ünlüler Hollywood diyetini tercih etti. Diyete 1 ay devam edenler 12 ila 16 kilo arasında zayıflayabiliyor. Diyetin temel amacı sıvı alma üzerine. Haftanın 2 günü peş peşe sadece meyve suyu içilmesi isteniyor. Ayrıca günde en az 8 bardak da su tüketiliyor.