THY-EMLAK KONUT PROJESİNE REKOR TALEP! 13 BİN KONUTA 450 BİN BAŞVURU

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler için düzenlenen Emlak Konut-THY ortaklığı ile Arnavutköy'de yapılan projedeki 13 bin konut için iki haftada 450 binin üzerinde başvuru yapıldı. Projede önümüzdeki günlerde kura çekimi ile hak sahiplerinin belirleneceği duyurulurken, aylık ödemelerin 7 bin 500 liradan başlayacağı açıklandı..

Türkiye'de konuta talep hız kesmiyor. Tüketici uygun ödeme planını gördüğü zaman harekete geçiyor. İstanbul'da ev sahibi olmayanlar için düzenlenen yeni kampanyaya gelen talep de bu gerçeği gösteriyor..

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği 13 bin konutluk proje için iki haftada 450 bini aşkın başvuru yapıldı. Projede hak sahipleri önümüzdeki günlerde gerçekleşecek kura çekimi ile belirlenecek. Alıcılara 120 ay vade imkânı sunulurken, aylık taksitler 7 bin 500 liradan başlayacak..

Erişilebilir Konut projesi kapsamında, kampanyaya İstanbul'da sadece ilk evini alacak vatandaşların müracaat ettiğini söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, "Toplamda 13 bin bağımsız bölümün yer aldığı 'Yenişehir Evleri Arnavutköy' projesini büyük bir kent vizyonuyla, mahalle kültürünü yansıtan yatay mimari anlayışıyla tasarladık. Türk Hava Yolları ile işbirliği içinde yürüttüğümüz bu projemizi, güvenli yapıların yanı sıra, estetik ve yenilikçi dokunuşlarla, sıfır atık altyapısına sahip modern bir yaşam alanı olarak geliştirdik. Toplamda 450 binin üzerinde başvuru aldık" dedi..