SÜPER LİG'İN KAPISINDAN DÖNEN BODRUMSPOR BAŞKANI RIZA KARAKAYA GÖREVİNİ BIRAKIYOR

Muğla ekibinde kaybedilen 1. Lig Play-Off Finali sonrası istifa sinyali veren Rıza Karakaya, 11 yıldır sürdürdüğü görevi salı günü bırakacağını söyledi.

Spor Toto 1. Lig Play-Off finalinde İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor, Pendikspor'a 2-1 mağlup oldu ve Süper Lig'e çıkma şansını kaybetti. 

Karşılaşma sonrası Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, sağlık problemleri olduğu gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Rıza Karakaya, sosyal medyadan duyurdu

Bu sezon ilk kez çıktığı Spor Toto 1. ligde beklentilerin üzerinde bir başarı ortaya koyan ve Play-Off finalinde Pendikspor'a 2-1 mağlup olarak Süper Lig hayalini son maça kadar taşıyan Bodrumspor'da Başkan Rıza Karakaya, istifa paylaşımında bulundu.

"Aynı yalanlardan yoruldum, sağlık problemlerim var"

Karakaya'nın paylaşımında bazı çevrelere üstü kapalı sitem ettiği dikkat çekerken "Goca Bodrumlular hakkınızı helal edin. Aynı yalanlardan yoruldum, sağlık problemlerim var. Elimden bu kadarı geldi. Allaha emanet olun. Bodrumspor için bugüne kadar dayandım." ifadelerini kullandı.

Bodrum Halkı Ayağa Kalktı

Sosyal medyada açıklamasını yaptığı andan itibaren Bodrum halkından ve camiadan istifa etmemesi yönünde binlerce mesaj aldığını belirten Karakaya, "Halk ayağa kalktı. Herkes devam etmem gerektiğini söylüyor. Ancak aynı kısır döngülerden yoruldum. Düşünüyorum ama şu an istifa etmekten yanayım. Kulübün sağlıklı yoluna devam etmesi için bu karar en sağlıklısı olacak" dedi.

Bodrumspor Rıza Karakaya