SUNAY AKIN 'CUMHURİYET YOLUNDA' GÖSTERİSİYLE MİLAS'TA İZLEYİCİYLE BULUŞTU

Milas Belediyesi kültür-sanat etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda değerli sanatçı Sunay Akın 'Cumhuriyet Yolunda' gösterisiyle Milaslı vatandaşlarla buluştu.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte usta sanatçı, Cumhuriyetin kuruluşundan önce yaşanan tarihi anlar ve bağımsızlığa ışık tutan bilgilerin yanısıra tarihin bilinmeyen yönlerini de kendine has üslubuyla  izleyicilere anlattı.

Gösteriyi büyük bir ilgiyle izleyen Milaslı Sanatseverler, Sunay Akın’ı ayakta alkışladı. Gösteriyi CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz ile birlikte takip eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, gösteri sonunda Sunay Akın’a çiçek ve plaket takdim etti.

Bu buluşmadan dolayı son derece mutluyum...

Etkinliğin tamamlanmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat;  ‘Uzun zamandır Sunay Akın’ı Milas’a getirtmek için uğraşıyoruz. Kısmet bugüneymiş. Bu buluşmadan dolayı son derece mutluyum. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Size de geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. 35 yıldır yeni çıkan bütün yayınları günü gününe takip ediyorum. Sunay Akın’ı ilk keşfettiğimde gerçekten çok farklı bir etkisi oldu bana. Çünkü takip ettiğim günü gününe almaya çalıştığım kitaplarda iki kriterim var benim. Birtanesi bazı yazarları takip ediyorum bir deilgi alanımı takip ediyorum .Siz hem bir yazar olarak hem de ilgi alanım olarak bana hitap ediyorsunuz. Bütün kitaplarınızı aldım ve bütün kitaplarınızı okudum.  Size müthiş bir hayranlık duyuyorum. Size teşekkür ediyorum. Değerli konuklarımıza da buraya geldikleri için ayrıca teşekkür  ediyorum” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın konuşmasını tamamlamasının ardından usta sanatçı Sunay Akın kitaplarını imzalayıp, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.