SALİH ÖNEL MİLAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLARAK PROJELERİNİ AÇIKLADI.

Doğru Yol Partisi eski genel başkanı yardımcısı ve genel sekreteri olan Salih Önel, Milas Kıraathane'sinde gerçekleştirilmiş olan toplantısında; Muğla belediye başkan adaylığını  açıkladı.  Sakarya Caddesi’nden başlayarak Sanayi’ye kadar uzanacak tramvay hattı ve sodradağ bölgesine yapmayı düşündüğü teleferik hattı gibi projelerini açıkladı. 

Trafik ve Altyapı Çalışmaları:

Milas’ta belirli bi saat trafiğe kapalı dinlenme alanı oluşturulacağını ve Otopark sorununun çözüleceğini ve Milas’ın tüm caddelerinin düzene gireceğini söyledi.

 Aşevleri Ve Sokak Hayvanları:

Sokak hayvanlarIna eksiksiz bir şekilde tüm aşıların uygulanıcağını ve doğal yaşam alanlarına bırakılıcağını belirtti.  Sokakta yaşayan vatandaşlar için de aşevleri yapıcağına, hiçbir vatandaşın aç ve sokakta kalmayacağını belirtti.

Yerel Yönetim ve Muhtarlar:

Muhtarlarla işbirliği içinde olup yapılıcakları ve iş yeri açma ruhsatlarının bu yolla verileceğini söyledi. Yerel üreticilerimizden alınıcak olan sebzelerle,işletilen restoranlar ve kafeler gençler için  çalışma imkanı sunulucak.

Eğlence ve Dinlenme Alanları

Milas’ın doğal güzelliklerini gözler önüne seren teleferik hattı projesi ile birlikte, Meyhane ve kahvehane bölgelerinin kış aylarında da kullanılabilir olacağı, ve bu sürelerde ısıtma sistemleriyle donatılacağı belirtildi. 

Avrupa Birliği Hibe Kredileri:

Salih Önel, tüm projelerin Avrupa Birliği’nden alınacak hibe kredilerle finanse edileceğini açıkladı. Önel, “Bu projeleri bir yıl içinde, Avrupa Birliği konusunda uzmanlaşmış üniversite mezunu çalışanlarımızla hayata geçireceğiz” dedi.

Siyasi Misyon

 “Hepinizin dertlerini dinleyip, sizler için yaşanabilir bir Milas sunmaya talibim. Bu büyük projelerimi gerçekleştirebilirsem eğer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olacağım” sözleriyle tamamladı.