ÖZGÜR ÖZEL OSMAN GÜRÜN'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI, YENİ BİR GÖREV TEKLİF ETTİ

ÖZEL: "MUĞLA'YI KORUMAYA, ONA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKMAYA SÖZ VERİYORUZ"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ve aday tanıtımı için Muğla'nın Menteşe İlçesine geldi. Kurşunlu Meydanı'nda gerçekleştirilen programda konuşan Özgür Özel, Osman Gürün'e adeta övgüler yağdırdı. Özel, "Belediyenin kredi notunu en yüksekte tutmayı başaran, belediyeyi, seçime girse kazanacağını bildiği halde gençlere emanet eden, belediyenin bir kuruşunun yedirildiğine yönelik kafalarda soru işareti bırakmayan, iktidarın talan politikasına karşı dimdik duran, Muğla'ya ihanet etmeden onu gençlere teslim eden Osman Başkanıma teşekkür ediyorum" diyerek Başkan Gürün'ü yanına davet etti.


  
Özel, tüm ülkede belediye başkanlarımıza öncülük edecek bir birim oluşturuyoruz. Kurulan birimde Yılmaz Büyükerşen'in yanıbaşını Osman Başkanıma teklif ediyorum" dedi. Osman Gürün cevap olarak, "Biz genel başkanımız bir şey söylerse emir telakki ederiz" diyerek görevi kabul etti.  

"MUĞLA'YI KORUMAYA, ONA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKMAYA SÖZ VERİYORUZ"
Özel, "Koyları yandaşlara kiralıyorlar. Buna karşı CHP olarak mücadele verdik. Mücadeleye devam edeceğiz. Muğla'yı haramilere değil, halka teslim edeceğiz. Muğla, AKP'nin herşeye rağmen ranta açamadığı bir kent. Muğla'yı talan ettirmek için görevlendirilmiş birine asla teslim etmeyeceğiz. Akbelen'de nasıl İkizköylülerin yanında olduysak, bundan sonra da mevcut kadrolarımızla, gençlerimizle, sizlerle birlikte Muğla'yı korumaya, ona gözümüz gibi bakmaya hep birlikte söz veriyoruz" diye konuştu. 
Özel ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, Muğla'ya ödeneğin yaz nüfusuna göre verilmesi gerektiğini belirtti.


  
AHMET ARAS: "EFENDİ OLMAYA DEĞİL, DAR VE ZOR GÜNÜNÜZDE SİZE YOLDAŞ OLMAYA GELİYORUZ"
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ise yaptığı konuşmasında, "Cumhuriyet Halk Partisi umut demektir, kuruluş . Biz de bu mirası taşımanın gururu içerisindeyiz. 5 yıldır Bodrum Belediye Başkanlığı yapıyorum. Büyük bir tecrübe kazandık. Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz. Biz yediğimiz ayazı biliyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde hizmetler daha da ileri götürülecek. Osman Başkanımızdan aldığımız bayrağı çok daha yükseklere taşıyacağız. Hiç bir ilçeyi, iyisi görüşü ayırmadan adaletli hizmet götüreceğim" dedi.
Aras, "Biz halk çocuğuyuz. Biz saraylarda doğmadık. Tüm adaylarımız buraya dişleri, tırnaklarıyla geldi. Bu hizmetleri yaparken halkımızla ayu duygular içinde olacağız. Ben kamu personelinin, işçinin sorunlarını bilirim. Ben işçimi ezdirmem. Ben bu belediyenin bir kuruşunu, ne de emekçinin hiç kimseye yedirmem. Muğlalı'nın hakkını yedirmem. Biz kimseye efendi olmaya gelmiyoruz. Dar gününüzde, zor gününüzde size yoldaş olmaya geldik" diye konuştu.

MUĞLALILAR SADECE ZEYBEK OYNARKEN DİZ ÇÖKER
CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı da, yerel seçimin önemine yönelik konuşma yaptı. Balcı, "31 Mart'ta Muğla'da tarihi bir zafer elde edeceğiz. Muğla örgütü bir ve beraber olarak, Cumhuriyete sahip çıkmaya devam edecektir. İktidar Muğla'ya şantaj yapıyor. Muğla, iktidarın oy yoksa hizmet de yok tehditlerine boyun eğmeyecektir. Muğlalılar diz çökmez. Muğlalılar sadece Zeybek oynarken diz çöker. Rantçılar değil halkçılar kazanacak" dedi.