ÖĞRENCİLER KEP ATTI…

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu'nda 2023-2024 yılı eğitim dönemini başarıyla tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, düzenlenen mezuniyet töreninde kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Milas Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Milas Müze Müdürü Ali Yalçın, Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.


Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abuzer Kızıl, “ Sevgili mezunlarımız, sizler bizim ve ailelerinizin gurur kaynağısınız. Mezun olmakla bizlerden ayrılmıyorsunuz. Sizleri Milas'ın ve üniversitemizin gönül elçileri olarak memleketin her köşesine gönderiyoruz. Sevgili meslektaşlarım ve çalışma arkadaşlarım. Bu güzel ve anlamlı gün sizlerin özverili çalışmalarınızın ve emeklerinizin bir sonucudur. Bu bağlamda sizlere şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.


Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz ise konuşmasında yüksekokulunun kuruluş döneminde belediye başkanı olduğunu ve o dönem kuruluş çalışmalarına destek olduklarını anlatarak, 28. dönem mezunlarına yaşamlarında başarılar diledi.