MUĞLASPOR'DA BESİM DURMUŞ DÖNEMİ…

Muğlaspor'un yeni yönetimi, Muğla'daki basın mensupları ile bir araya geldi. Yeşil beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Besim Durmuş kamuoyuna tanıtıldı.

Teknik Direktör Durmuş, "Buraya isteyerek geldim. Bu ailenin bir parçası olmak çok güzel. İlk günden bunu hissediyorum. Burası çok naif, geçmişi olan bir kulüp. Hayal ettiğimiz günlere kavuşmak için canla başla çalışacağız. Sabırlı ve uzun soluklu kaliteli bir organizasyonla hedeflediğimiz yerlere ulaşabiliriz. Doğru yapılanmayı hep birlikte gerçekleştirmemiz gerekiyor. Örneğin ilk olarak sahamızda kimse bizden iyi olmamalı. Kimse bizden daha çok koşmamalı. Bir oyun planımız ve felsefemiz olmalı. Bunun üzerine koyarak ilerlemeliyiz" dedi.  
KIYANÇ: "UZUN VADELİ BİR PLAN YAPMAK İSTİYORUZ"
Toplantıda konuşma yapan Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, "Yeni sezona başlıyoruz. Yeni hocamızı sizler ve Muğla ile tanıştırmak istedik. Geçen Perşembe günü kongremiz vardı. Yeniden yönetime seçildik. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Şampiyonluğun çok kolay olmadığını biliyoruz. Geçen yıl yaptığımız çalışmanın bir benzerini bu yıl da yapmaya çalışıyoruz. Sadece sportif başarı değil, mali açıdan da başarılı olmamız gerekiyor. Bu sene yine sportif ve mali başarıyı birlikte gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu. 
Kıyanç, "Hangi futbolcularla yola devam edilip edilmeyeceğini hocamız belirleyecek. Muğlaspor yeni sezonda bir iddia ortaya koyacak. Şampiyon olacağız demek basit fakat demekle olmuyor. Bir mesai harcamak, takımın durumuna bakmamız gerekiyor. Hocamızla ilgili bir araştırma yaptık. Besim hocamız gibi gerçekten değerli bir hocamızla anlaştık. Uzun vadeli bir yapılanma içine girmek istiyoruz. Kendisi Muğlaspor'un bir parçası olacak. Muğlaspor'un bu sene daha çok desteğe ihtiyacı var" dedi.  

STADYUMLA İLGİLİ SON DURUM
Kıyanç, "Bu sene ilave bir sorunla karşı karşıya kaldık. Muğla'daki stattan daha kötü statlar var. Sayın Valimiz ve Gençlikspor ile iletişim halindeyiz. Bugün saat 14.00'te valilikte bir toplantı yapacağız. Bu durum, Muğla'da herkesin sorumluluk alması gereken bir konu" ifadelerini kullandı.