MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ÇADIR KAMPI ETKİNLİĞİ

Muğla Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü ailesi farkındalık çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Muğla Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğünün dezavantajlı gençlere yönelik hazırlamış olduğu Çadır Kampı programı 8-10 Eylül Kız grubu 15-17 Eylül Erkek grubu olarak Köyceğiz ilçesi Kazancı mevkiinde gerçekleştirildi. İlk kez uygulanan kamp programına Muğlanın 13 ilçesi ile Milas ilçesinden 6 kız ve 6 erkek toplam da 100 genç katılım sağladı.

Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir programın akışı için ‘Gençlerimizin sosyal uyumu, kültürel farkındalığı, gençlerin farklı gruplarla etkileşim sağlaması açısından çok etkili ve verimli bir proje gerçekleştiğini dile getirdi. Bu tür kampların her yıl yapılması ve daha çok katılımın sağlanması için, daha çok gence ulaşmak adına, yeterli tanıtım ve reklamın yapılmasına önem vereceklerini belirtti.

Programa katılan gönüllü gençler de çok keyif aldıklarını, çok verimli bir program olduğunu belirterek bu güzel kampın yapılmasında emeği geçen başta İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş olmak üzere Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir ve liderler ile birlikte tüm personele teşekkürlerini ilettiler.