MUĞLA'DA MERMER FABRİKASINDA ÖLÜMLÜ İŞ KAZASI: İŞLETME SORUMLUSU TUTUKLANDI

Muğla'da bir mermer fabrikasında çalışan Ozan Durmuş'un başına düşen mermer blok sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak işletme sorumlusu Memduh Gençdoğan tutuklandı. Gençdoğan, savcılık ifadesinde suçsuz olduğunu belirterek sorumluluğun üretim müdüründe olduğunu söyledi. İş kazasında yaşamını yitiren Durmuş'un ailesi ise adalet arayışını sürdürüyor.

Muğla'da bir mermer fabrikasında çalışan 24 yaşındaki Ozan Durmuş'un başına düşen mermer blok nedeniyle hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Fabrikanın işletme sorumlusu Memduh Gençdoğan, yapılan soruşturma sonucunda tutuklandı. Gençdoğan, savcılık ifadesinde suçsuz olduğunu belirterek, saha güvenliği ve işçi güvenliği konularında üretim müdürünün sorumlu olduğunu ifade etti.

14 Kasım'da meydana gelen olayda, Ozan Durmuş'un başına düşen mermer blok sonucu yaşamını yitirdiği belirlenmişti. Tutuklanan Gençdoğan, "Kusurum olduğunu düşünmüyorum. Suçsuzum" dedi. İfadesinde daha çok idari ve finansal işlerden sorumlu olduğunu vurgulayan Gençdoğan, sorumluluğun üretim müdüründe olduğunu savundu. Ailenin ise adalet arayışı sürüyor.