MİLASLI GÜREŞÇİNİN BÜYÜK BAŞARISI…

Fethiye Belediyesince düzenlenen sezonun son yağlı pehlivan güreşinde Milaslı güreşçi Mehmet Karabaş, gösterdiği performansla Küçük Orta Küçük boyda 3'ncü oldu.

Fethiye Belediyesince Ramazan Çatal anısına düzenlenen yağlı pehlivan güreşi Karaçulha mevkiinde gerçekleşti. Şiddetli yağmura rağmen 60’ı baş pehlivan olmak üzere 200’e yakın güreşçi Karaçulha çayırında boy gösterdi.

Milaslı başarılı güreşçi Mehmet Karabaş, gösterdiği etkileyici performansla Küçük Orta Küçük boyda adından söz ettirdi. Karabaş, 50 rakibi arasından rakiplerini yenerek kategorisinde 3’ncü oldu.
Milas'ı en iyi şekilde temsil etti.

Sezonun son güreşinde elde ettiği başarıyla ilgili konuşan Mehmet Karabaş, " Elbette ki sezon boyunca sakatlıklarla boğuştum. Ama genel olarak sezon da gösterdiğim performanstan dolayı mutluyum. Bu büyük başarıya ulaşmamda katkısı olan başta Zafer Velioğlu ve tüm sevenlerime teşekkür ederim. Onların desteği olmadan bu zafer mümkün olmazdı. Gelecek yıl daha iyi olacağıma inanıyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi.