MİLAS'IN EFELERİ'NE COŞKULU KARŞILAMA

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Lig A Grubu'nu lider olarak bitiren Milas Belediyespor, Konya'da düzenlenen play-offlarda 2. olarak Efeler Ligi'ne çıkmaya hak kazandı. Milas'a dönen ekibe coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi. Yüzlerce vatandaş Milas'ın adını Türkiye'ye duyuran voleybolcuları alkışlarla karşıladı.

Konya’da düzenlenen play-off yarı final ve finallerinde başarı göstererek tarihinde ilk kez Efeler Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Milas Belediyespor’un sporcuları, teknik ekibi ve yöneticileri yüzlerce vatandaş tarafından Atapark Meydanı’nda karşılandı.

Geçtiğimiz cumartesi günü 16.30 sıralarında kent merkezinde şehir turu yaparak yaşadıkları gururu vatandaşlarla paylaşan tecrübeli ekip, Atatürk Bulvarı’nda genç voleybolcular ve taraftarlar tarafından önleri kesildikten sonra alkışlarla Atapark Meydanı’na çağrıldı. Burada çiçeklerle karşılanan ekip sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

Takım Kaptanı Erden Çevikel ve Antrenör Akif Gürgen’in başarı hakkındaki görüşleri dinlenilirken; Milas Kaymakamı M. Ünver Böke ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat duygusal konuşmalar yaptı.

Karşılama töreninde, Konya’da aldığı zaferlerle ilçemizi gururlandıran, Milas’ın şanını Türkiye’ye duyuran ve adımızı Efeler Ligi’ne yazdıran Milas Belediyespor’un Konya’da gerçekleştirilen finallerdeki üstün performansları da izletildi.

Karşılama töreninin sonunda Başkan Tokat, kupayı Atatürk Anıtı’na sundu.

Tören, Pusula ekibinin konseri ile devam etti.