MİLAS İKİ MUHTEŞEM OYUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Milas Belediyesi tarafından Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen '80'ler 90'lar Gülümseten Hatıralar' isimli müzikli gösteri ve 'Boşanma Teklifi' adlı tiyatro gösterisi izleyicilerden tam not aldı.

Yıl boyunca düzenlediği birçok etkinlik, konser ve tiyatro ile sanat ve kültürün buluşma noktası olmaya devam eden Milas, 2 farklı etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Sahnede üstün performanslarıyla tanınan oyuncular, izleyicilere unutulmaz bir gece sundu.

24 Şubat Cumartesi günü Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın katılımıyla geçmişe nostaljik bir yolculuk yapılan ‘80’ler, 90’lar Gülümseten Hatıralar’ isimli müzikli gösteri ile 26 Şubat Pazartesi günü Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner’in tek celselik komedisi ‘Boşanma Teklifi’, Milas’ta izleyicilerin beğenisine sunuldu.Her iki etkinliği de çok sayıda seyirci izlerken, salonda kahkaha tufanları koptu.

2 YENİ TİYATRO SAHNELENECEK

Milas Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro etkinlikleri kapsamında 2 Mart Cumartesi günü saat 14.00 ve 16.00’da ‘Çizmeli Kedi’ isimli çocuk oyunu sahnelenecek. 4 Mart Pazartesi günü ise saat 20.00’de Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı’nın sahne alacağı ‘Benimle Delirir Misin?’ isimli gösteri sunulacak. Tiyatro oyunları, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.