"MİLAS İÇİN ARTIK DEĞİŞİM VAKTİ"

Milas'ın sevilen esnaflarından Murat Ekin, İYİ Parti'den Milas Belediye Meclis Üyeliği için  başvurusunu ilçe başkanı Av. Gürsel İnce'ye iletti. Başvuruda bulunan Ekin, "Milas'ın potansiyelini daha iyi değerlendirmek ve ilçenin gelişimine katkı sağlamak için çalışacağız. Birlikte başaracağız, Artık değişim vakti." ifadelerini kullandı.

Milas'ın sevilen esnaflarından Murat Ekin, İYİ Parti'den Milas Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu.
Ekin, yaptığı açıklamada, "Milas'ın geleceği için el ele vererek, İYİ Parti çatısı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milas'ın daha iyi bir kent olabilmesi için birlikte hareket edip başarılı olacağımıza inanıyorum. Birlikte başaracağız, artık değişim vakti" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce ise Murat Ekin'in başvurusunu memnuniyetle karşıladıklarını belirtirken yaklaşan yerel seçimlerin ilçe için önemine vurgu yaptı. İnce; "İYİ Parti olarak ilçemizi daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz. Seçim sürecinde Milas'ın geleceği için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İYİ Parti olarak, ilçenin gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için projeler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte, yerel ihtiyaçlara odaklanarak Milas'ın potansiyelini en iyi şekilde ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.