MİLAS BELEDİYESİ UYARDI: SICAK KÜL VE YANICI MADDELERİ AKILLI KONTEYNERLARA ATMAYIN!

Milas Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları uyardı. Soğuyan hava ile birlikte artan ısınma ihtiyacı nedeniyle kullanılan soba ve kaloriferlerin kazanlarından çıkan sıcak küllerin akıllı konteynerlara sönmeden dökülmesinin konteyner ve sensörlere zarar verebileceği belirtilerek, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

Milas Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları uyardı. Soğuyan hava ile birlikte artan ısınma ihtiyacı nedeniyle kullanılan soba ve kaloriferlerin kazanlarından çıkan sıcak küllerin akıllı konteynerlara sönmeden dökülmesinin konteyner ve sensörlere zarar verebileceği belirtilerek, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi. Belediye, sönmemiş sıcak kül ve yanıcı maddelerin konteynerlara atılmaması konusunda önemli bir uyarıda bulundu.

Milas Belediyesi'nin sosyal medyada yaptığı açıklama şu şekilde:

Vatandaşlarımızın dikkatine!..
Havaların soğuması ile birlikte ısınma amaçlı kullanılan soba ve kaloriferlerin kazanlarından çıkan küllerin akıllı konteynerların içerisine sönmeden dökülmesi, konteyner ve sensörlerine zarar vermektedir.
Bu nedenle; vatandaşlarımızdan konteyner içerisine sönmemiş sıcak kül ve yanıcı madde atmamalarını önemle rica ediyoruz.