MİLAS BELEDİYESİ, DOĞA YÜRÜYÜŞLERİYLE SAĞLIKLI YAŞAMI DESTEKLİYOR…

Milas Belediyesi, Atatürk Spor Kompleksi bünyesinde ücretsiz olarak açtığı pilates, fonksiyonel antrenman ve çalışan kadın egzersiz kurslarına katılan kadınlara yönelik Stratonikeia Antik Kenti’ne doğa yürüyüşü düzenledi. Stratonikeia Antik Kenti'ne gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, katılımcılara hem tarihi ve kültürel mirası keşfetme fırsatı sundu.

Kadınların sağlıklı yaşam ve spora erişimini desteklemek amacıyla Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi bünyesinde ücretsiz olarak açılan pilates, fonksiyonel antrenman ve çalışan kadın egzersiz kurslarına katılan kadınlara yönelik doğa yürüyüşü düzenlenerek fiziksel aktivitelerin doğal bir ortamda gerçekleştirilmesine imkan sağlandı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, gerçekleştirilen etkinlik hakkında yaptığı açıklamada; “Kadınlarımızın sağlığını ve mutluluğunu desteklemek adına düzenlediğimiz bu etkinliklerle, spora ve doğaya olan ilgiyi arttırarak sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Stratonikeia Antik Kenti'ne gerçekleştirilen doğa yürüyüşümüz, katılımcılarımıza hem fiziksel aktivite yapma hem de tarihi zenginliğimizi keşfetme fırsatı sunuyor. Bu tarz etkinliklerle kadınlarımızı desteklemeye ve toplumsal bilinci artırmaya devam edeceğiz.” dedi.