MİLAS AYDINLIK EVLER MAHALLESİ'NDE 20 GÜNDÜR AKAN SU PATLAĞI ENDİŞE YARATIYOR

Milas'ın Aydınlık Evler Mahallesi'nde, Feza Sokak'ta bulunan Ataşehir rezidans binalarının yakınındaki su patlağı, 15-20 gündür sürekli olarak boşuna suları akıtıyor.

Muğla, Milas — Milas'ın Aydınlık Evler Mahallesi'nde, Feza Sokak'ta bulunan Ataşehir rezidans binalarının yakınındaki su patlağı, 15-20 gündür sürekli olarak boşuna suları akıtıyor. Mahalle sakinlerinden bir vatandaş, TV48 İhbar Hattı'na ulaşarak, yetkililerden bu su patlağının bir an önce giderilmesini talep etti.

Su kaynağından boşa akan suyun, önemli bir israf kaynağı olduğunu ifade eden mahalle sakini, "Yetkililerden rica ediyoruz bu su patlağı biran önce onarılsın. Bu kış aylarında susuzluk çekmek istemiyoruz. Kimse görüp bu konuda müdahalede bulunmuyor mu?" şeklinde endişelerini dile getirdi.

Su kaynağının boşa akması, hem çevre hem de su kaynakları açısından olumsuz etkilere yol açabilir. Mahalle sakinleri, su kaynağının onarılmasını ve suyun israfının önlenmesini istiyor. Yetkililerden konuyla ilgili resmi açıklamaları bekliyorlar.