MİLAS ATAPARK'TA ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Milas Atapark'ta, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla sabah saatlerinde düzenlenen anma töreni, ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Milas Atapark'ta, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla sabah saatlerinde düzenlenen anma töreni, ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti. Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı'nın çelenk sunumuyla başlayan tören, 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir." diyerek Atatürk'ün ideallerine vurgu yaptı. Paylaşımında, "Atatürk'ün en büyük ideali, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde, çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Bizler de Atatürk'ün gösterdiği bu hedefe sadık kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, ülkemizi daha da ileriye taşıma sorumluluğunu üstleniyoruz." ifadelerine yer verdi.

Atatürk'ün vefatının 85. yılı dolayısıyla düzenlenen resmi törene katılan Milas Belediye Başkanı, ardından partisinin çelengini sundu. Tokat, Atatürk'ü saygı ve şükranla andıkları bu günde yüzlerce Milaslı'nın 'Ataya Saygı Zinciri' oluşturduğunu da belirtti. Milaslılar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinliklerine yoğun bir katılım göstererek birlik ve beraberliklerini bir kez daha ortaya koydular.