MFÖ'NÜN ÖZKAN UĞUR'A VEDASI HERKESİ AĞLATTI

Özkan Uğur için düzenlenen cenaze töreninde grubun diğer isimlerinden 52 yıllık dostları Mazhar Alanson ve Fuat Güner, konuşmakta zorluk çekti.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur, son yolculuğuna uğurlanıyor. AKM'de düzenlenen törene sanatçılar katılırken, Özkan Uğur'un tabutunun başına sanat hayatı boyunca yol arkadaşı olan gitarı konuldu. Usta sanatçı için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.

"Ele güne karşı yapayalnız böyle de bırakılmaz ki"

Törende ayakta güçlükle duran ve gözyaşlarına hakim olamayan Mazhar Alanson şunları söyledi; "Özkan'ım şu anda burada olduğunu hissediyorum. Konuşma hazırlayamadım ama 2-3 gündür halimiz darmaduman. Meşhur lafları vardır. 3'ümüz kimsenin anlamamasını istediğimiz konuyu kuş diliyle konuşurduk. Bunu herkes biliyor. Biz yakınları zaten biliyoruz. Özkancım herhalde sen de hissediyordun. Bu kadar sevildiğini herhalde sen de bilmiyordun. Meğer bütün Türkiye severmiş. Tanıyan tanımayan herkes herkes. Biz nasıl unutacağız. Ne yapacağız çaresiz. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Yalnız gitmeden önce bir şey söylemek istiyorum . Ele güne karşı yapayalnız böyle de bırakılmaz ki."