METEOROLOJİ'DEN BİRÇOK İL İÇİN SAĞNAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahminlerini paylaştı. Başta İstanbul olmak üzere yurdun batısında günlerdir etkili olan nem ve sıcak hava bugünden itibaren yerini yağışlara bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporlarını yayımladı. Uzman meteorologlar tarafından yapılan son dakika değerlendirmelerine göre, başta Megakent İstanbul olmak üzere yurdun batısında günlerdir etkili olan nem ve sıcak hava bugünden itibaren yerini yağışlara bırakacak. Buna karşın Doğu ve Güneydoğu’da da sıcaklıklar hissedilir derecede artacak. Peki yurt genelinde bugün hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 8 Ağustos hava durumu...

8 AĞUSTOS SALI (BUGÜN) HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Karadeniz’in iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey, Akdeniz kıyılarında güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 Km/Saat) olarak esmesi bekleniyor.Rüzgarın, Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 Km/Saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.