MEHMET TOSUN, DAHA SEÇİLMEDEN HİZMETE BAŞLADI! AYAYDIN VE TOSUN'DAN BODRUM'A ÇİFTE MÜJDE GELDİ

Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un Bodrum’daki Seçim Koordinasyon Merkezi, coşkulu bir törenle açıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile AK Parti, MHP ve BBP’nin il ve ilçe başkanları ile kurmaylarının da katıldığı açılış töreni yoğun katılım nedeniyle adeta bir gövde gösterisine dönüştü. Açılış törenine, Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un Bodrum’a verdiği iki müjdeli haber damgasını vurdu. Tosun, Karayolları’ndan Yalıkavak yolunun yapımı için söz aldığını ve çalışmanın 10 gün içinde başlayacağını söyledi. Bir diğer müjde ise Bodrum’un yeni Şehir Stadı ile ilgiliydi…


Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un 31 Mart mahalli idareler seçim çalışmalarının koordine edileceği Konacık’taki Seçim Koordinasyon Merkezi, yoğun bir ilgi ve coşkulu bir katılımla hizmete açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Av. Gültekin Akça, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda, MHP Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak ve BBP İlçe Başkanı Mustafa Kıroğlu, geçmiş dönem milletvekilleri, partilerin kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Meclis Üyesi adayları ile vatandaşlar katıldı.