KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE GECEYE DAMGA VURAN SORU:SEYİRCİLER BİLE BİLEMEDİ

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yine bir soruyla gündeme geldi. Programda, yarışmacının kullandığı joker hakkı gündem oldu. Soruyu, seyirciler bilemedi.

ATV'nin sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster" zaman zaman beklenmedik anların yaşandığı sahneleriyle izleyicileri şaşırtıyor. Son olarak, yarışmacılar heyecanlarına yenik düşüp en basit sorularda dahi elenebiliyorlar.

 

En son yaşanan ilginç an ise yine sosyal medyayı salladı. Yarışmacı Esra Doğan, başarılı bir şekilde ilk baraj sorularını geçti ve üçüncü soruya kadar ilerledi.

 

Üçüncü soruda Esra Doğan'a, "O zamandan beri anlamına gelen ve 'o gün' şeklinde başlayan deyim nasıl tamamlanır?" şeklinde bir soru yöneltildi. Şıklar arasında ise şunlar vardı: 'A- O gündür', 'B- Dündür', 'C- Bugündür', 'D- Yarındır'.

Cevabı bilemeyen yarışmacı seyirci joker hakkını kullanmak zorunda kaldı. Seyircilerin büyük çoğunluğu A şıkkını tercih etti. Bu yönde yapılan seçim sonucunda yarışmacı da 'A' seçeneğini işaretledi. Ancak doğru cevap 'C- Bugündür' olarak çıktı ve yarışmacı elendi. Esra Doğan, 2 bin TL ödül kazanarak yarışmadan ayrıldı.