KAMİL GÜL GÜVEN TAZELEDİ

S.S. 153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Kamil Gül güven tazeledi.

S.S. 153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi’nin 2023-2024 Olağan Genel Kurul toplantısına, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kurum amirleri, stk’lar ve kooperatif üyelerinin katılımıyla hizmet binasında gerçekleşti.

Divan üyeliklerine, Mehmet Baş, Sezer Ateşoğlu, İhsan Yılmaz, İsmet Aloğlu, Mehmet Ramazan Karayel, Mehmet Nergiz ve Ramazan Güneş’in yaptığı genel kurulda, Yönetim Kurulu Başkanı Kâmil Gül kooperatifin yapacak olduğu çalışmaları ve yatırım programı hakkında ortaklara bilgiler verdi.

“ZEYTİNYAĞI KONUSUNDA BİZ DE VARIZ”

1913 yılında kurulan ve 1935 yılında kooperatif haline geldiğini söyleyen Başkan Kamil Gül yaptığı konuşmada, 15 yıl öncesine kadar Milas zeytinyağının rafineride kullanıldığını, ancak STKlar ilgili kurumlar ve belediye ile yapılan ortak çalışmalar sayesinde artık Milas zeytinyağı, bilinen, tanınan yağlar arasına girdiğini belirtti. Zeytinyağı üreticisinin her konuda arkalarında olduklarına da dikkat çeken Başkan Gül, “Zeytinyağı konusunda Milas’ta biz de varız demeyi başardık ve demeye de devam edeceğiz” dedi.

“TARİŞ DENİLİNCE AKLIMA ANILARIM GELİYOR”

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ise, TARİŞ denildiği zaman aklına ilk olarak İzmir Konak’taki TARİŞ mağazasının ve orada satılan ürünlerin geldiğini ifade ederek, Genel Kurul’un hayırlı olmasını diledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, zeytinyağı konusunda alınan mesafeye vurgu yaparak, Milas zeytinyağının ulusal ve uluslararası arenada aranılan istenilen bir yağ olduğunu ifade etti.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Kamil Gül’ün yönetim kurulunda Mustafa Yaşar Yılmaz, Abdurrahman Ateşoğlu ve Ahmet Durmaz yer aldı.