İTÜ VE YK ENERJİ'DEN ÖRNEK PROJE…

HÜSSAMLAR MADEN OCAĞI AĞAÇLANDIRILIYOR…
İstanbul Teknik Üniversitesi, 250. yıl etkinlikleri kapsamında anlamlı bir projeye imza attı.
“250. Yılda 250 Bin Fidan” kampanyası başlatan İTÜ, bugün YK Enerji sorumluluk sahasında 250 bin fidanı toprakla buluşturdu.


İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Koyuncu, YK Enerji Genel Müdürü Erol Demir ile İTÜ’nün üst düzey yönetimi bugün basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldiler.
İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Koyuncu, şimdiye kadar yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgilendirmede bulundu. İTÜ Rektörü Koyuncu, “ Güçlü birikimi ve dinamik yapısıyla Türkiye’nin ve dünyanın en köklü teknik üniversitelerinden biri olarak anlamlı bir projeyi hayata geçiriyor. İTÜ, 250 yıllık büyük bir geleneğin mirasını her gün yeni akademisyenlerine ve öğrencilerine aktararak, Türkiye’deki bilimsel ve teknolojik yeniliğin de mimarı oluyor. Türkiye’nin geleceğini doğaya önemli katkılar da sunmak olarak gören İTÜ, “250. Yılda 250 Bin Fidan” kampanyasını başlattık.”


“GENÇLERİMİZE NEFES ALABİLECEKLERİ BİR GELECEK BIRAKMAK İSTİYORUZ”
İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, Türkiye’nin yepyeni fidanlarla yeşillenmesi için bu projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Gençlerimize sunduğumuz eğitimi edindikleri meslekleriyle hayata daha güvenle geçirebilmeleri için daha nefes alabilir bir gelecek bırakmamız gerektiğinin bilincindeyiz ”diye konuştu.


HÜSSAMLAR SAHASI AĞAÇLANDIRILDI
Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, İTÜ Rektörü İsmail Koyuncu, YK Enerji Genel Müdürü Erol Demir ve İTÜ öğrencilerinin katılımıyla bugün fidanlar toprakla buluştu.