INFLUENCERLAR KIVANÇ TALU VE EŞİ BERİL TALU'NUN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ 100 MİLYON TL'LİK VURGUN...

100 milyonluk dolandırıcılığın tüm ayrıntıları... Türkiye'ye ilk kez Patronlar Dünyası'nın duyurduğu, ünlü influencerlar Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun gerçekleştirdiği 100 milyon TL'lik vurgununun yankıları sürüyor. Önce parti verdiler sonra kaçtılar.

KURBANLARINA EV PARTİSİ VERDİKTEN SONRA SIRRA KADEM BASTILAR

'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun çevresinde bulunan birçok kişiyi 100 milyon lira dolandırıp Portekiz'e kaçtı.. Çiftin kaçmadan önce dolandırdıkları herkesi ev partisine davet ettikleri ve bu ev partisinde eğlendikten sonra sırra kadem bastığı öğrenildi.  

KUAFÖRÜNÜ VE MANİKÜRCÜSÜNÜ BİLE DOLANDIRDI

1 milyon takipçisi bulunan Kıvanç Talu’nun sosyal medya hesabına ulaşılamazken, dolandırıldığını ev partisinden sonra anlayan kişiler ise olayın şokunu yaşıyor. Şaşkınlık içerisinde olan kurbanlar arasında iş insanları, şoför, güzellik uzmanları, çiftin manikürcüleri ve çocuklarının bakıcısı da var. 

100 milyon TL vurgun yaparak Portekiz'e kaçtığı iddia edilen fenomen ve oyuncu Kıvanç Talu, sessizliğini bozarak 1 Kasım'da herkesin kafasındaki soruları cevaplayacağı bir video yayınlayacağını söyledi.

1 KASIM'I İŞARET ETTİ

Hakkındaki iddiaların ardından 1 milyon takipçisinin bulunduğu Var Böyle Tipler hesabı kapatılan Kıvanç Talu, "varboyletipler.offical duyuru" adlı yeni bir hesap açarak sessizliğini bozdu. İddialara cevap vermeyen Talu, "Ana hesabımız kapatıldı ve 15 günlük bir sürecimiz bulunmakta. Bu süreçte yapacağım paylaşımlar hesabın yeniden açılmasına engel teşkil edebilir bu sebeple sizden biraz sabır ve bol paylaşım rica ediyoruz. 31.10.2023 00:00'da kafanızdaki tüm soruları detaylı bir video ile açıklıyorum" dedi.