İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ TV48'İ ZİYARET ETTİ

Milas İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar, bugün TV 48'e iade-i ziyarette bulundu.

Milas İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar, bugün TV 48'e iade-i ziyarette bulundu.  TV48 stüdyolarında gerçekleşen ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Söztutar'ı, TV48 Yönetim Kurulu Başkanı Zahide Kuş ve yeni göreve başlayan Genel Yayın Yönetmeni Cem Kaytan karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette TV48 Yönetim Kurulu Başkanı Zahide Kuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Yönetim Kurulu Başkanı Kuş," Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar'la, göreve geldiği günden bu yana koordinerli bir çalışma içerisindeyiz. Milas, diğer ilçelere nazaran çok dağınık bir ilçe. En çok mahallesi olan ve bir o kadar da güvenlik açısından yoğun olan bir kent. Eğer bizler güvenli olarak evlerimizde uyuyabiliryorsak, sizlerin özverili çalışmalarıyla oluyor. İlçemize verdiğiniz destekler için Milas halkı olarak teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar ise yaptığı konuşmada;" Sahada sürekli gördüğüm TV 48'i, ziyaret etmek istiyordum, yoğunluktan ancak bugüne nasipmiş. Başta yeni göreve başlayan Genel Yayın Yönetmeni Cem Kaytan'a ve TV 48 ailesine başarılar diliyorum" dedi.