HANGİ AY HANGİ ÇİÇEK AÇAR?

Doğanın bize sunduğu hediyeler her mevsim hatta her ay değişiyor. Her ayın kendine has çiçeklerinden oluşturulan bu çiçek takvimlerine göz atın!

Ocak:Yıla hoş geldin derken bizi şifasıyla olduğu gibi güzelliğiyle de büyüleyen kuşburnu, hayata kavuşma hikayesiyle mest eden kardelen, düğün çiçekleri, sarı boya çalısı çiçekleri ve siklamenler karşılıyor.

Şubat:Şubat ayında, kardelenler ve düğün çiçekleri açmaya devam ederken, "mezar çiçeği" iris, benzersiz şekliyle ayıkulağı, tüm güzelliğiyle süpürge otu ve kış defnesi kendini göstermeye başlıyor.

Mart:Mart ayında baharın gelişiyle, eşsiz görüntüler oluşturan kiraz çiçekleri, düğün çiçekleri, Çin yasemini, çiğdem, defne, nergis ve sümbüller ortaya çıkıyor.

Nisan:Nisan ayında gözlerimiz çiğdem, altın çanak, kar tanesi çiçeği, dağ lalesi, manolya, nergis ve sümbüllerle bayram ediyor.

Mayıs:Mayıs ayının gelişiyle sümbüller, manolyalar, altın çanak, mavi kardelen, dağ lalesi ve kiraz çiçekleri etrafı süslüyor.

Haziran:Haziran ayıyla yılı ortalarken yeşil örtünün üzerinde güller, lavantalar, şakayık, adaçayı ve yer minesi çiçeklerini görebiliyoruz.

Temmuz:Temmuz ayıyla birlikte kaktüsler çiçeklenirken, gül çeşitleri, şefkat çiçeği, yıldız çiçeği, turnagagası ve çayırsedefi de çiçeklerini sergiliyorlar.

Ağustos:Ağustos'ta yaza veda ederken çiçeklerine etmiyor, güller, kaktüs, çayırsedefi ve yıldız çiçekleri arasında gezinebiliyoruz.

Eylül:Eylül ayında sonbaharla birlikte dağ lalelerine, turnagagası, parlakyıldız ve adaçayı çiçeklerine de merhaba diyoruz.

Ekim:Ekim ayında etrafta tükürük çiçekleri, çeşitli adaçayları, yıldız çiçekleri, çayırsedefleri görmek mümkün.

Kasım:Kasım ayında çeşitli yıldız çiçekleri, pampas otu, Hint fiziği ve kasımpatı gibi birçok güzel çiçek açabiliyor.

Aralık:Aralık ayıyla yılı sonlandırırken siklamenler, kuşburnu, süpürge otu ve ortancalarla harika görüntüler yakalamak mümkün.