ELEKTRİK KESİNTİLERİ MAHALLE SAKİNLERİNİ BIKTIRDI; "KESİNTİ İSTEMİYORUZ, ÇÖZÜM BEKLİYORUZ!"

Milas İlçesi'nin Emek Mahallesi Karaağaç sakinleri, Cumartesi gününden itibaren sürekli elektrik kesintileri nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Günde dört defa yaşanan elektrik kesintileri, mahalle sakinlerini çeşitli sorunlarla karşı karşıya bırakıyor.

Mahalle sakinlerinden E.K, "Mahallemizde günde dört defa elektrik kesintisi yaşanıyor. Çocuğumuz okuldan gelip ders çalışamaz oldu. Bilgisayarımızla araştırma yapamıyoruz. Bu durum eğitimlerini olumsuz etkiliyor" dedi. 


Havaların soğumasıyla birlikte, evlerinde ısınmak için kullandıkları ısıtıcıların da kullanılamaz hale geldiğini belirten mahalle sakini C.K, elektrik kesintilerinin günde üç-beş defa sürdüğünü ifade ederken,  yaşlı ve hasta bireylerin bu durumdan ciddi şekilde etkilendiğini dile getirdi.


Çözüm bulunması için defalarca arıza kaydı bıraktıklarını, ancak halen bir çözüm sağlanmadığını belirten F. T, “ Yaşadığımız  bu sorunu bir an önce çözmek için yazışmalar yaptık ve elektrik kesintilerinin sonlandırılmasını talep ettik. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.