ECE SEÇKİN'İN REKLAM GELİRLERİ DUDAK UÇUKLATTI

Şarkıcı Ece Seçkin, yeni bir reklam anlaşmasına daha imza attı. Seçkin'in kazancı dudak uçuklattı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ece Seçkin, yaz ayının gelmesiyle birlikte konserden konsere koşuyor.

 

Konserlerin yanı sıra ünlü markaların reklam yüzü olan Ece Seçkin yeni bir anlaşmaya imza attı.

 

Geçtiğimiz ay global bir telefon markasının reklam yüzü olarak gündeme gelen Seçkin, şimdi de yeni nesil bir eğlence uygulaması için kameralar karşısına geçti.

 

Seçkin, bu uygulamanın reklamı ile birlikte bu anlaşmalardan elde ettiği kazancı 6 milyon liraya çıkardı.

 

ECE SEÇKİN KİMDİR?

 

Ece Seçkin, Türk pop müziği sanatçısıdır. 12 Eylül 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Seçkin, profesyonel müzik kariyerine 2007 yılında başlamıştır.

 

Ece Seçkin, ilk olarak 2007 yılında "Koç" adlı şarkısıyla müzik dünyasına adım atmıştır. Ancak geniş bir kitle tarafından tanınması ve popülerlik kazanması, 2012 yılında çıkardığı "Adeyyo" adlı şarkısıyla olmuştur. Bu şarkı, büyük bir hit olmuş ve Ece Seçkin'in popülerliğini artırmıştır.

 

Seçkin, kariyeri boyunca pek çok başarılı şarkıya imza atmıştır. "Olsun", "Aşkım Baksana Bana", "Bu Ne Yaa", "Dibine Dibine" gibi hit parçalarıyla müzik listelerinde üst sıralarda yer almış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Sahne performanslarıyla da dikkat çeken sanatçı, enerjik ve etkileyici şarkılarıyla dinleyicileri kendine çekmektedir.

 

Ece Seçkin, güçlü vokali, şarkı sözlerine olan katkısı ve tarzıyla Türk pop müziğinde öne çıkan bir isimdir. İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan sanatçı, müzik kariyerinin yanı sıra sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlarda bulunmaktadır.