CHP MUĞLA'DA 7 İLÇENİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

4 ilçenin adayı genel merkez tarafından belirlenirken, 3 ilçede de ön seçime gidildi. Menteşe, Bodrum, Fethiye, Datça, Marmaris ve Seydikemer’de adayların bu hafta açıklanması bekleniyor. 


CHP Kavaklıdere’de Saffet Karabıyık’ı, Dalaman’da Sezer Durmuş’u, Köyceğiz’de Ali Erdoğan’ı ve Yatağan’da  da Mesut Günay’ı belediye başkan adayı olarak atamıştı. 


3 İLÇEDE ÖN SEÇİME GİDİLDİ
CHP Ula, Ortaca ve Milas ilçelerinde belediye başkan adaylarını belirlemek üzere eğilim yoklaması yaptı. Ula’da yapılan ön seçimlerde Mehmet Caner, 336 oy alarak belediye başkan adayı oldu. Dün Ortaca ve Milas ilçelerinde eğilim yoklamaları büyük bir katılımla gerçekleşti. Ortaca’da geçen dönem İlçe Başkanlığı görevini yürüten Evren Tezcan 820 oy alarak belediye başkan adayı oldu.


Milas’ta ise ‘Efsane Başkan’ olarak nitelendirilen 23. Dönem Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, 1532 oy alarak belediye başkan adayı oldu. 


Belediye Başkan Aday Adayı olan 27. Dönem CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan 26 oy,  22. Dönem CHP Muğla Milletvekili Fahrettin Üstün ise 13 oy aldı.