BODTO BAŞKANINDAN 100. YIL MESAJI

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşunun 100. Yılı için bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kocadon mesajında şunları kaydetti:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı, ülkemiz tarihindeki önemli bir dönüm noktasıdır. Dünya’nın zor bir dönemden geçtiği bu günlerde, yaşanabilir bir dünya için cumhuriyet rejimi ve demokrasinin ne kadar gerekli olduğunu görmekteyiz. Cumhuriyet demek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk demektir. Atatürk bu rejimi Türk halkına olağan üstü bir çaba ile armağan ederek bizlere en güzel mirası bırakmıştır.

Savaşın değil barışın ve güzelliklerin yer aldığı, insanların temel hak ve özgürlüklerini koruyan, gelecek nesillere bırakabileceğimiz çağdaş bir Türkiye için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde gençlerimizle birlikte cumhuriyeti büyüten neferler olacağız.

Işığı ile bugün hala yolumuzu aydınlatmaya devam eden ve gelecekte de aydınlatacak olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanımızı çağdaş, modern ve gelişmiş bir seviyeye taşımak için ilan ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaktan dolayı onurlu ve gururluyuz. Cumhuriyet yolunda mücadele veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak tüm silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve kahraman şehitlerimizi minnetle anıyorum.

Cumhuriyetimizi korumak ve geliştirmek bizlerin en büyük görevidir! Bu yolda yarının geleceği olan gençlerimizin cumhuriyeti doğru tanıması, ilke ve inkılapları benimsemesi çok mühimdir.

Sözlerimi tamamlarken vurgulamak isterim ki Cumhuriyetimizi büyük bir coşku, sevinç ve gururla kutlamaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun! Daha nice 100 yıllara.”