BODRUMDA K*N DONDURAN OLAY! İŞ İNSANI ÇOCUK İ*TİSM*RINDAN TUTUKLANDI

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Bodrumlu İş İnsanı Ömer Deniz Kocadon kızının arkadaşı olan 13 yaşındaki kız çocuğuna c*nsel i*tismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.  Mahkemeye taşınan olay 29 Haziran gecesi Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşandı. Mahkeme tutanaklarına göre, mağdur B.Y.B o gece yakın arkadaşı P.N.K’nın evinde kaldı. Eve gitmeden P.N.K ve babası Ömer Deniz Kocadon’la dışarıda eğlenmeye gittiler. Çeşitli mekanlarda alkol alıp eve geldiler. B.Y.B’nin savcılıkta verdiği ifadeye göre Ömer Deniz Kocadon, B.Y.B’yi zorla kızının odasına götürüp c*nsel i*tismarda bulundu. Alkolün etkisiyle yorgun olduğunu ve bazı şeyleri hatırlamadığını söyleyen B.Y.B gece 03.30’da annesini arayıp durumu anlattı. Aile ertesi gün savcılığa giderek Ömer Kocadon hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Kocadon hakime verdiği ifadesinde "Kızımın arkadaşı o gece bizde kaldı. Sabah uyandığımda evde yoktu. Daha sonrasında kendisine c*nsel i*tismarda bulunduğumu söyleyip hakkımda şikayetçi olmuş. İddia edildiği gibi mağdurla i*işki kurmadım" dedi.

Ömer Deniz Kocadon'un avukatlarından Veli Demircan ise, müvekkilinin c*nsel i*tismar suçunu işlediğine dair somut delil bulunmadığını söyleyerek tutuksuz yargılanmasını talep etti.

YATAĞINDAN SAÇ TELİ ÖRNEĞİ ALINDI

Polis olaydan sonra Kocadon'un evinde inceleme yaptı. İddiaya göre DNA inlemesi için evinden örnek alındı ömer Deniz Kocadon, evde yapılan incelemede yatağında bulunan saç telinin ise kızına ait olabileceğini savundu.

MAHKEMEDE TUTUKLANDI

Şüpheli Ömer Deniz Kocadon ve küçük çocuk arasındaki WhatsApp yazışmaları da dosyada yer aldı. 2. Sulh Ceza Hakimliği, kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunması nedeniyle şüpheli Ömer Deniz Kocadon hakkında tutuklama kararı verdi. Kocadon, cezaevine gönderildi.