BAŞKAN TOPUZ HAFTA SONU'DA YOĞUN ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYOR

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, hafta sonunda da yoğun mesai yapıyor. Mahallelere ziyaret gerçekleştiren Başkan Topuz, alan incelemesi gerçekleştirerek yapılması gereken çalışmaları yerinde inceliyor.

Ayrıca muhtar ve vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Topuz, düzenlenen etkinliklere de katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Kısırlar-Dörtyol Pazar Yeri ve Ören ziyareti…

Hafta sonunun ilk gününde yapımı tamamlanan Kısırlar-Dörtyol Çok Amaçlı Sosyal Alan ve Pazar Yeri’nde incelemelerine başlayan Başkan Topuz, sosyal alan ve çevresinde yapılması gereken çalışmaları yerinde gördü.  Buradaki ziyaretini tamamlayan Başkan Topuz, ilçemizin gözde tatil yerlerinden birisi olan Ören Mahallemize geçerek, devam etmekte olan kanalizasyon inşaatı, kanalizasyon inşaatı sonrası bozulan yol kaplamalarının düzenlenmesi ve aydınlatmalar ile ilgili yerinde inceleme yaparak istişarelerde bulundu.

Yoğun Pazar mesaisi…

Cumartesi günü gerçekleştirdiği incelemeleri noktalayan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Pazar günü de yoğun mahalle ziyaretleri ve çalışma programı gerçekleştirdi.

Güne, Koru Mahallesi’ni ziyaret ederek başlayan Başkan Topuz, beraberindeki heyetle birlikte Koru Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Alan ve Pazarı yerinde inceledi. Ayrıca sosyal alanın çevre düzenlemesi ve ihtiyaçları ile ilgili tespitte bulunan Başkan Topuz,  çalışma programı yaptı.

Koru’daki ziyaret ve incelemelerini noktalayan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, sonrasında Bafa’ya hareket etti. Öncesinde Selimiye ve Bafa arasında bulunan mülkiyeti Milas Belediyesi’ne ait olan taşınmazı yerinde inceleyen Başkan Topuz, daha sonra Bafa’da düzenlenen Boğa Güreşi’ne katılarak, alana gelen vatandaşlarımızı selamladı ve tertip komitesine başarılar diledi.

Hafta sonunu yoğun bir mesai programıyla tamamladık…

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “Göreve gelmemizin ardından çalışma arkadaşlarımızla birlikte planladığımız programlar çerçevesinde mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Muhtar ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek, mahallemizde yapılması gereken çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bu hafta sonunu yoğun bir mesai programıyla tamamladık. Dörtyol Pazar Yeri, Ören, Koru ve Bafa’da ziyaretler gerçekleştirerek, düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tespit ettiğimiz yapılması gereken eksiklikleri ivedilikle tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımız şimdiden tüm mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.