BAŞKAN TOPUZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, ilçe merkezi ve mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceliyor. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Topuz, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ilgili birim müdürlerinden bilgiler alıyor.

Hafta sonu Güllük’te incelemeler gerçekleştirildi…

Hafta sonu ilçemizin gözde tatil merkezlerinden biri olan Güllük Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, mahallede yapılması gereken çalışmaları yerinde inceleyip balıkçı barınağını ziyaret etmesinin ardından vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Güllük’e yakışır çalışmaları hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Topuz, “Muhtar ve vatandaşlarımızın talepleri ve gerçekleştirdiğimiz incelemeler doğrultusunda mahallemizin eksikliklerini belirliyor ve bu doğrultuda planlamalar gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızı ivedilikle hayata geçireceğiz” dedi.

İlçe merkezindeki çalışmalar devam ediyor…

Yeni haftanın ilk gününde incelemelerine devam eden Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, ilçe merkezinde devam eden bordür ile refüj düzenleme ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürü Okan Koban’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Topuz, görsel açıdan daha güzel bir Milas için şehir merkezinde devam eden refüj düzenleme ve peyzaj çalışmalarını hızla tamamlayacaklarını ifade etti.