BAŞKAN TOPUZ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, göreve seçilmesinin ardından Belediye birimlerinin gerçekleştirdiği çalışmalar ve Belediye’nin genel durumu ile ilgili ilçede görev yapan basın mensupları ve vatandaşların katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Güvenilir, hesap verebilir ve şeffaf Belediyecilik anlayışıyla bilgilendirmelerde bulunan Başkan Topuz, vatandaşların ve basın mensuplarının yönelttiği soruları da içtenlikle cevapladı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Belediye Birim Müdürleri’nin yanı sıra basın mensupları ve vatandaşlar da katıldı. Bilgilendirme toplantısının geleneksel hale geleceği ve her 3 ayda bir gerçekleşen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında basın mensupları ve vatandaşlara bilgilendirmelerin yapılacağı aktarıldı.

Milas’ımıza hizmet edeceğiz…

Toplantıya katılan tüm basın mensupları ve vatandaşlara teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “Güvenilir, hesap verebilir ve şeffaf Belediyecilik anlayışımızla çalışıp Milas’ımıza hizmet edeceğiz. Alan çalışmalarımız, muhtar ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapılması gereken çalışmaları tespit ediyor ve eksikliklerin tamamlanması için planlamalar gerçekleştiriyoruz. Hayata geçirdiğimiz ve planladığımız projelerimizi tüm vatandaşlarımıza aktarmak için her 3 ayda bir toplantılarımız devam edecek” dedi.