BAŞKAN TOKAT'TAN SALI ZİYARETLERİ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Salı mesaisinde esnaf ve dernek ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ön seçim neticesinde üyelerin oylarıyla Milas Belediye Başkan Adayı seçilen Fevzi Topuz, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve beraberlerindeki heyetle birlikte Milas Muhtarlar Derneği, Milas Muharip Gaziler Deneği'ne ziyaret gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, esnafları da selamladı.

Alanda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan heyet esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi.

3 dönem Milas’a sizlerin yardım ve desteği ile hizmet ettik…

İlk ziyaret Milas Muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirildi. Muhtarların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “ Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. 3 dönem Milas’a sizlerin yardım ve desteği ile hizmet ettik. Yeni Başkanımız mazbatasını alıncaya kadar görevimiz devam edecek. Bu süre içerisinde bizde hem siz değerli muhtarlarımızdan ve mahalle sakinlerimizden gelen istekleri ve ihtiyaçları karşılamaya devam edeceğiz. Aynı şekilde adaylarımızı da elimizden geldiğince destekleyeceğiz ve süreci birlik havası içerisinde ve bize yakışır bir şekilde tamamlayacağız” dedi.

Birbirimizi karşılıklı olarak anlayan ve destekleyen bir anlayış içerisinde olduk…

Konuşmasını sürdüren Başkan Tokat; “Muhtarlar demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Bu anlamda toplumsal açıdan, ülke bütünlüğü açısından çok önemli bir kurumdur muhtarlık. Görev yaptığım süre içerisinde istisnalar dışında muhtarlarımızla hiçbir sorun yaşamadık. Birbirimizi karşılıklı olarak anlayan ve destekleyen bir anlayış içerisinde olduk. En uç mahalleden en merkez mahalleye kadar herhangi bir şekilde siyaset ayrımı yapmadan tüm muhtarlarımızın istek ve önerilerini belli bir plan ve program çerçevesinde programlamaya ve yerine getirmeye çalıştık. Tüm mahallelerimize ayrım yapmaksızın eşit ve adil şekilde Milas Belediyesi’nin sıcaklığını ve yerel yönetimin gereklerini ulaştırmaya gayret gösterdik. Çalışma süresi içerisinde bizlere göstermiş olduğunuz yakın aile ilişkisinden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

En sağlam kurduğumuz kurumsal ilişkilerin başında Gaziler Derneği gelir…

Buradaki ziyaretini tamamlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Milas Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.  Burada Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve gaziler tarafından karşılanan Başkan Tokat; “Her zaman aile havası içerisinde sizlerle bir araya geldik. Mümkün olduğu kadar sizlere karşı vefa duygumuzda en küçük bir eksilme yaşamadan her türlü isteğinizde olumlu yanıt vererek, her türlü ihtiyacınızda sizlerle birlikte olarak, belli bir çalışma dönemi yaşadık. En sağlam kurduğumuz kurumsal ilişkilerin başında Gaziler Derneği gelir. Türkiye ölçeğinde Milas’ta böylesine kenetlenmiş ve böylesine güzel işlevini yerine getiren bir derneğe sahip olduğumuz içinde ben gurur duyuyorum. Başkanlarıma ve daha önceki süreçte de başkanlık yapan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Biz buradayız iyi ve kötü anınızda sizlerle birlikte yardımlaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Buradaki ziyaretini de noktalayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet geleneksel Salı toplantısına katılmak üzere CHP Milas İlçe Başkanlığı’na hareket etti.