BAŞKAN MENAF KIYANÇ BAŞARI ÖYKÜSÜNÜ ANLATTI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümünün düzenlediği Kariyer Günleri etkinliği kapsamında Başkanımız Menaf Kıyanç, MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde öğrencilerle buluştu.

Bölgesel Amatör Lig  5. Grup'ta şampiyon olan ve önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele edecek Muğlaspor’umuzun Başkanı Menaf Kıyanç öğrencilerle bir araya gelerek bu sezon gelen şampiyonluğun öyküsünü anlattı. Başkan Vekilimiz Haluk Beyimoğlu, Sportif Asbaşkanımız ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, Futbol Şube Sorumlumuz Abdullah Eskihisarlı, Sosyal Komite Başkanımız Özlem Atasever, Basın Sözcümüz Barış Yayman ve MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitimini sürdüren genç futbolcumuz Anıl Yörük'te salonda hazır bulundu.

Prof. Dr. T. Osman Mutlu tarafından başkanımız Menaf Kıyanç’ın özgeçmişi öğrencilere okundu. Programın ilerleyen sürecinde ise Prof. Dr. T. Osman Mutlu moderatörlüğünde Başkanımız Menaf Kıyanç, göreve geldiği süreçten itibaren şampiyonluğa giden yolu öğrencilerle paylaştı. 

Öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevaplayan Başkanımız Menaf Kıyanç, Muğlaspor'un kapılarının  Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine daima açık olduğunu dile getirdi.

Etkinlik sonunda Başkanımız Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyelerimiz tarafından, soru soran öğrencilere Muğlaspor forması, şampiyonluk tişörtü ve atkısı hediye edildi.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Ünal ise katılımı nedeniyle Başkanımız Kıyanç’a teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdim etti.