BANDO TAKIMI, ŞARKILARIYLA ŞENLİĞE DAMGASINI VURDU!

Milas Zeytin Hasat Şenliği'nin 9.'su, 11-12 Kasım tarihlerinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Şenlikte, Milas sokaklarını renklendiren kortej yürüyüşü ve zeytin hasadı gibi etkinliklerin yanı sıra, şenliğe damga vuran bir başka unsursa "Bando Takımı" oldu.

Türkiye’nin ilk AB Coğrafi İşaret tescilli Milas zeytinyağı ve yağlı zeytini tanıtımı, bilinçli tarım uygulamalarının yaygınlaştırılması ve ilçe kültürünün temel yapı taşlarından biri olan zeytinciliği yaşatmak amacıyla düzenlenen Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin 9.’su, 11-12 Kasım tarihlerinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Şenlikte, Milas sokaklarını renklendiren kortej yürüyüşü ve zeytin hasadı gibi etkinliklerin yanı sıra, şenliğe damga vuran bir başka unsursa "Bando Takımı" oldu.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer ile zeytin hasat şenliği komitesinin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, il protokolü, siyaset, iş dünyası, tarım camiası ve çok sayıda Milaslının katılımıyla gerçekleşen kortej yürüyüşüne ek olarak, Bando Takımı'nın çaldığı şarkılar ve coşkulu performansı, şenliğe ayrı bir renk kattı. İnsanlar, bando takımının enerjisiyle şarkılara eşlik ederek dans etti, bu anlar Milas sokaklarında yankı uyandırdı. 

Zeytin ve zeytinyağının başkenti Milas'ta hasat coşkusu, Bando Takımı'nın muazzam performansıyla bir kez daha zirveye ulaştı. Şenliğin en dikkat çeken unsurlarından biri olan Bando Takımı, Milaslıları büyüleyen bir gösteri sergileyerek, zeytin şenliğine unutulmaz bir katkı sağladı.