AK PARTİ MENTEŞE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BALLI, MEŞALELERLE KARŞILANDI

“İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VEREN BİR ANLAYIŞLA HİZMET EDECEĞİZ”
AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Şadi Ballı, seçim çalışmaları kapsamında Çiftlik, Çırpı ve Meke Mahallelerinde vatandaşlarla kahve toplantılarında bir araya geldi.
Ballı'ya mahalle ziyaretleri sırasında AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanı Mustafa Algan, MHP İlçe Başkanı Emre Kısa, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Aktaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlar tarafından meşalelerle karşılanan Cumhur İttifakı adayı Ballı, mahalle muhtarları ve vatandaşları dinledi, sıkıntı ve taleplerini not aldı.
Ballı, mahallelerin tüm sorunlarını yakından bildiklerini ve çözümü noktasında projelerinin hazır olduğunu söyledi.

 

Menteşeliler olarak hizmetin en iyisini hak ettiklerini belirten Ballı, fakat belediyecilik hizmetlerinde bazı şeylerden mahrum bırakıldıklarını dile getirdi.
Ballı, önlerinde bir pasta olduğunu ancak nedense en küçük payı aldıklarına işaret ederek, "Bu hizmetlerden mahrum kalmayı hak etmiyoruz. Bir aday olarak değil seçmen olarak konuşuyorum. Elektrik, yol ve su problemlerinizi biliyoruz. Büyükşehir Belediyesini de kazanarak, mahallerimizin elektrik ve MUSKİ kaynaklı altyapı sorunlarını çözeceğiz.” dedi.


“ŞEHRİ AMELİYAT EDECEĞİZ”
İktidar partisinin adayı olmaktan onur duyduğunu ifade eden Ballı, şunları kaydetti:
“Biz kendi yapabileceklerimizi konuşuyoruz. Biz bu hizmetleri yapabilecek en doğru eliz. Siyaseti ve ideolojiyi bir kenara bırakalım. İlk ve tek defa yetki istiyorum. Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya söz veriyorum. Muhtarlarımızla ayda en az bir kez bir araya geleceğiz. Sorunları ilk elden çözeceğiz. İnsana insan olduğu için değer veren bir anlayışla hizmet edeceğiz. Şehir hasta. Safra kesesinde taş var. Şehri ameliyat edeceğiz. Şehre organ nakli yapacağız." diye konuştu.


İl Başkanı Av. Gültekin Akça da Muğla ve Menteşe'nin hak ettiği hizmeti alamadığını belirterek, AK belediyeciliğin olduğu yerlerdeki değişime dikkati çekti ve hizmet noktasında iddialı olduklarını ifade etti.