AK PARTİ'DEN MENTEŞE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI ŞADii BALLI AÇIKLADI

Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şadi Ballı, Ak Parti'den Menteşe Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Eray Çiçek, Salih Özen ve Şadi Ballı ile Ak Parti'nin Menteşe'de aday adayı sayısı 3'e çıktı.

Ak Parti İlçe binasında açıklama yapan Ballı, "Öncelikle diğer iki aday adayı abimizi, bu kutlu davaya gönül verdikleri için kutluyorum" diyerek kendisi ve ailesini tanıttı, iş hayatından bahsetti. 

Ballı, "Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcılığı yapıyordum. Menteşe Devlet Hastanesi'nin kurucu başhekimliği görevini üstlendim. Kendi memleketimde, Muğla halkına hizmet etme şansı yakaladım. Ardından Muğlaspor yönetimine girdim. Muğlaspor'u da bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Önce hekimliğim, sonra idareciliğimle memleketim için bir çok adım attım. Yapabileceklerimin ötesini sizlere sunmak amacıyla Menteşe Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum" dedi.
 
İL BAŞKANI AKÇA: "BİZDE YARIŞ HİZMET YARIŞI"
İl Başkanı Gültekin Akça ise, "Her arkadaşımız bizim için değerlidir. Ak Parti çatısı altında hizmetini devam ettirmek isteyen her arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bizde yarış hizmet yarışıdır. Temayül yoklamaları değerlendirilecek. Halk yoklamaları ile aday olacak arkadaşımız bizleri temsil edecek" diyerek Şadi Ballı'ya başarılar diledi.