15 YAŞINDAKİ ÇOCUK, BABASI VE AMCASI TARAFINDAN AHIRDA ZİNCİRLE BAĞLANARAK İŞKENCE GÖRDÜ

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 15 yaşındaki M.Ş.'ye ailesi tarafından işkence yapıldığı iddiasıyla baba, amca ve ağabey gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, iddiaya göre M.Ş. isimli genç, ailesi tarafından ahırda zincirle bağlanıp işkenceye maruz bırakıldı. Olayın ardından babası İ.Ş., amcası M.Ş. ve ağabeyi A.Ş. gözaltına alındı.

Mürşitpınar Mahallesi'nde yaşanan olayda, dün öğle saatlerinde M.Ş.'nin iddiaya göre babası İ.Ş., amcası M.Ş. ve ağabeyi A.Ş. tarafından boğazı, elleri ve ayaklarından zincirle ahıra bağlandı. M.Ş., aile üyelerinin işkencesine maruz kaldı. Bir süre sonra duruma müdahale eden halası, M.Ş.'yi zincirlerden kurtardı. Aile bireylerinin kendisini döverken çektikleri videoyu ele geçiren M. Ş., bunu babası ile ayrı yaşayan annesine gönderdi. Annesinin ihbarı üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi. İ.Ş., kardeşi M.Ş. ve büyük oğlu A.Ş. gözaltına alındı.

M.Ş., tedavi için hastaneye götürüldü ve vücudunun çeşitli bölgelerinde darp ve yara izleri tespit edildi.

 

TUTUKLANDILAR

Şanlıurfa'da öz babası ve amcasının ahıra bağlayıp darp ettiği çocuk, Jandarma tarafından kurtarılmıştı. Çocuğa işkence eden baba ve amca tutuklanarak cezaevine gönderildi.